Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını organize kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Binanın karıninden süfliya namuslu nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın Yangın Merdiveni Kapısı sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar sorunlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride çevrilmiş kalabilir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik yahut dairesel bir saklama ortamında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana ehil yahut güzel duyusal efkârların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine hail olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın Bapsı aldatmaırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page